Facebook do të transmetoj live ndeshjen finale të La Liga për femra

Ndeshja e futbollit në La Liga Spanjolle për femra do të bëhet eventi i parë sportiv i cili do të transmetohet në rrejtin social Facebook.

Loja midis Atletico Madrid dhe Athletic Club në Cerro Dek Espano do të trabsmetohet drejtpërdrejt në network-un më të madh social në web.

Eventi sportiv nuk do të ketë bllokime gjeolokacioni, duke mundësuar ndjekjen e tij nga gjithë bota.

Thashetheme qarkullojnë se Facebook është duke u përpjekur për të marrë të drejtën e transmetimit live të finaleve të Europa League dhe Champions League.

Copyright IMAlbania.com