Fate të Kryqëzuara vlerësohet si seriali më i shitur turk për 2016

Global Agency ka marrë çmimin prestigjoz të TET  dhe të Lidhje së shërbimeve të Eksporteve si distributori ndërkombëtar më i mirë i Turqisë.

TET organizoi një ceremoni për ndarjen e çmimeve kompanive me të ardhura më të mëdha nga distribucionet jashtë vendit gjatë vitit 2016 më 14 Prill.

Fate të Kryqëzuara nga Endemol Shine Turkey është vlerësuar si seriali më i shitur i 2016 dhe Global Agency ka qënë një ndër arsyet kryesore të vlerësimit për hit-serialin që theu rekordet.

I njohur ndryshe si Paramparca, seriali është shitur në më shumë se 50 shtete./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.