Pranvera në Italia 1 vjen me katër premiera spektaklesh

Kanali Italia 1 mesa duket këtë pranverë do të ketë vërtet një programacion të pasur dhe tepër aktiv.

Muajt e pranverës do të sjellin në ekranin e televizionit italian katër  prodhime origjinale, disa prej të cilave ju kemi informuar edhe më parë. Emigratis, tashmë ka njoftuar sezonin e tij të dytë duke kaluar nga një emision “late night” në fashën orare të primetime. Bring the Noise gjithashtu do të rikthehet përsëri ashtu siç IMA ka raportuar më herët.

Më 27 Prill po ashtu versioni italian i Carpool Karaoke do të startojë në fashën orare të natës vonë gjatë të mërkurave çdo javë.

Googlebox po ashtu do të rikthehet në muajin Maj./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.