“Fëmijëria” një serial si “Lule të Vetmuara” fillon këtë javë!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Posteri i serialit televiziv “Fëmijëria”, prodhim nga MEDYAPIM dhe MF Productions, u lancua të Premten, 9 Tetor, i cili ishte përgatitur për audiencën e FOX aty ku dhe do të transmetohet.

Posteri, i cili paraqiti aktorët kryesor të serialit, Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökıldız dhe Burcu Özberk, mori një vlerësim të madh në mediat sociale në një kohë të shkurtër.

Kübra Süzgün, Nilay Yeral dhe Derinsu Akkuş shoqërojnë Beren Gökıldız, një nga rolet kryesore në seri, i cili tashmë ka fituar një popullaritet mjaft të madh. Mesazhi në posterin e serialit gjithashtu tërhoqi vëmendje të madhe. Fraza “Diçka si qielli, fëmijëria nuk po shkon askund” flet shumë si slogan i serialit.

Në serialin televiziv “Fëmijëria”; Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), i cili la gjithë jetën pas dhe hapi Shtëpinë e Shpresës Ali Kaan, ka siguruar që çdo fëmijë që ka ardhur në shtëpinë e tij nga dita e parë të gjejë familjen e duhur.

Mavi (Beren Gökıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) dhe Zeynep (Derinsu Akkuş), të cilat ndajnë të njëjtën dhomë në Ali Kaan.

Së bashku ato jetojnë rrugëtimin për të gjetur familjet e tyre të reja, dëshirën e tyre për familjet e tyre dhe nganjëherë zhgënjimet e tyre duke i bërë ato motra të pandara, kjo vëllazëri do t’i lejojë ata të përqafojnë jetën dorë për dore dhe të shpresojnë në të ardhmen.

Ayşegül (Burcu Özberk), e cila është me vajzat sa herë që kanë nevojë për to, nuk e kursen mbështetjen dhe dashurinë e sa herë kanë nevojën.

“Fëmijëria” është në FOX, të Premten, 9 Tetor në 20:00./IMA/