Fest 54, pasqyrimi online që lë për të dëshiruar!

Edhe pse organizimi i këtij viti i Festivalit të Këngës në RTSH mund të konsiderohet nga më të mirët edhe këtë edicion kemi vërejtur se ka mangësi që lehtë mund të mos vihen re.

Ka muaj që kanë filluar përgatitjet, tashmë, jemi njohur edhe me risitë që do të sjellë Fest 54 dhe me 30 këngët që do të garojnë për çmimin e madh. Për herë të parë do të prezantohen për dëgjuesin në një hapsirë të veçantë në Radio Tirana si dhe në Youtube në formën e miniklipeve. E ndërkohë që presim me padurim të dëgjojmë këngët, një element shumë i rëndësishëm në kohën e internetit është padyshim pasqyrimi online i një eventi dhe një ngjarje si Fest 54 duhet të ishte shembull në këtë drejtim. Nëse vizitojmë faqen zyrtare të festivalit (http://festivali-rtsh.al/) do të vemë re që në hyrje grafikën e dobët dhe akoma më pak serioze përditësimin e përmbajtjeve që gjejmë në të.

fest 54 website

Logo e faqes ka mbetur në ndalesë nga edicioni i kaluar, po kështu edhe pjesëmarrësit. I vetmi seksion që mund të themi është përditësuar janë “Të Rejat” me vetëm një lajm për ketë edicion, duke mos marrë parasysh të gjitha zhvillimet që e kanë pasur. Eshtë për të ardhur keq se si punët në këtë institucion elitar vazhdojnë të lenë për të dëshiruar. Shpresojmë që ky lajm të lexohet nga dikush për të vepruar sa më shpejt!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.