“Game of Thrones 7”, prej mbrëmjes së sotme në ekranin e Top Channel

“Game of Thrones”, seriali me i ndjekur i cili theu cdo rekord ne mbare boten rikthehet ne Top Channel me sezonin e shtate.

I cilesuar si nje nder sezonet qe te gjithe e prisnin, GOT 7, u transmetua vitin e kaluar ne HBO dhe platformat streaming si Netflix.

Fitues i çmimeve Emy dhe Golden Globe si edhe i 277 çmimeve të tjera ndërkombëtare, me titull ne shqip “Froni i Shpatave”, seriali vjen cdo te Enjte ne oren 21.00.

IMA