Gazetari shqiptar nxjerr zbuluar autoren e “Përputhen”: Më hoqi nga Instagrami!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ai është një ndër gazetarët më thumbues por edhe ndër të preferuarit e personazheve VIP shqiptarë. Bëhet fjalë gazetarin e njohur Andi Vrapi.

Andi ishte një ndër të ftuarit e fundit në emisionin ABC e mëngjesit ku kritikuar dhe gjykuar VIP-at dhe emisionet shqiptare.

E teksa po përshkruante VIP-at mëndjengushtë shqiptarë duke i këshilluar që të jenë më të hapur Andi u shpreh:

“Mua Olsa Muhameti më ka hequr nga Instagrami vetëm se kam filluar të komentoj “Përputhen”. Shumica e njerëzve nga 12 mijë veta që më ndjekin mua, 80% më thonë që e shohim Përputhen vetëm nga ti. Kshuqë duhet të vlerësojnë disa gjëra edhe në bazë të PR që i bëhet .”