Gerti Çarçani largohet nga ABC dhe nis emisionin Skaner në televizionin e ri!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Gazetari i njohur sportiv Gerti Çarçani është larguar nga ABC kanali ku drejtonte emisionin sportiv Pressing.

Pushimi i tij telviziv duket se ka qenë shumë i shkurtër pasi shumë shpejt do të shfaqet në televizionin e ri MCN TV.

Emisioni i ri Skaner nga Gerti Carcani do të nis transmetimin në MCN TV nga data 1 mars, çdo të hënë dhe të enjte, ora 22:30.