Gjendet arsyeja e vdekjes së Mark Salling

Photo Credit: Getty Images

Disa ditë pasi Mark Salling aktori i “Glee” u gjet i vdekur në një park në San Fernando të Los Angelous, kanë dalë edhe rezultat e autopsisë.

Sipas mjekësisë ligjore të Los Angeles, shkaku i vdekjes ishte mbytja nga vetë varja.

Çështja tani është mbyllur dhe tashmë trupi është gati për shërbesën motrore.

Mark Salling ishte akuzuar më parë disa herë për përfshirje në pornografinë për të mitur, gjë kjo e cila mendohet të jetë edhe shkaku i vetëvrasjes./IMA/