Robert Wagner i përfshirë në vdekjen e aktores Natalie Wood

AP Robert Wagner dhe Natalie Wood në 1957.

Rreth 40 vite pasi aktorja Natalie Wood u gjet e vdekur për shkak të mbytjes në ujë, policia e Los Angeles ka zbuluar se ish-bashkëshorti i saj Robert Wagner është i përfshirë në krim.

Lajmi për rihapjen e kartelës së Wood, u publikua në emisionin televiziv “48 Hours” në të cilin investiguesit treguan më tepër detaje.

“Sipas asaj që kemi kërkuar rreth çështjes gjashtë vitet e fundit, mendoj se bashkëshorti i saj është i përfshirë në krim” u shpreh një prej përfaqësuesëve të Sherifëve të LA, -“ai ishte ndër personat e fundit që Natalie ka qenë e shoqëruar para se të ndahej nga jeta”.

Wood vdiq në vitin 1981 gjatë një udhëtimi në varkë. Trupi i saj u nxorr nga uji mëngjesin e ditës pasardhëse. Pas autopsisë, autoritetet deklarkuan se ajo kishte konsumuar 7-8 gota verë dhe vdekja e saj kishte qenë aksidentale./IMA/

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.