Gravity fillon shfaqja në sallat e kinemave botërore

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

E shkëlqyera Doktoresha Ryan Stone është në misionin e saj të parë në bordin e anijes kozmike; Matt Kovalsky është një astronaut me përvojë në fluturimin e tij të fundit para daljes në pension. Por ajo që dukej si një shëtitje normale në hapsirë kthehet në një katastrofë dhe anija shkatërrohet, duke lënë Stone dhe Kowalsky plotësisht vetëm, të lidhur vetëm me njëri-tjetrin duke lundruar në errësirë. Heshtja shurdhuese në të cilën ata janë të zhytur nënkupton që ata kanë humbur të gjitha kontaktet me Tokën dhe çdo shpresë shpëtimi. Kur frika kthehet në panik, çdo gllënjkë e ajrit zvogëlon oksigjenin e pakët që ka mbetur. Por ndoshta mënyra e vetme për t’u kthyer në shtëpi është hyrja në atë hapësirë të pafund të tmerrshme.

Detaje te produksionit

Viti i realizimit 2013.
Zhanri Fantashkencë.
Kohëzgjatja 1 orë e 32 minuta
Prodhim USA, Britani

Regjizor
Alfonso Cuarón

Cast-i i aktorëve
Sandra Bullock
George Clooney
Ed Harris
Orto Ignatiussen
Phaldut Sharma
Amy Warren