Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Rikthehet rubrika Copy|Paste. Sëfundmi kanali muzikor STV ka shpalosur logon dhe grafikën re në transmetim. Por ajo që na bëri përshtypje dhe lë për të dëshiruar është fakti se logo e re, mund të themi padyshim, është nje kopje e shëmtuar logos së kanalit muzikor ndërkombëtar MTV. Super Sonic i cili është kanali muzikor më ndjekur në Shqipëri kohët e fundit po njeh një rrënim të dukshem, atëherë kur pritej më mirë gjërat me sa duket po vinë duke u nënvlerësuar. Kjo tregon mungesë serioziteti e mbi të gjitha kreativitet ‘0’ nga stafi grafikes që punon në këtë televizion. Shpresojmë që kritika jonë të lexohet dhe diçka të ndryshojë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!