Formati me i ri i pasdites i producentes Holta Dulaku, kopjon rrenjesisht imazhin e logos se formatit italian te La Vita in Diretta!.
Drejtori i grafikes ne Vizion Plus, eshte mesuar te kopjoje kanalet e vendeve fqinje dhe jo vetem!!
Duhet pak fantazi dhe origjinalitet!!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.