Gruaja e pasur e medias

Ajo është një nga prezantueset më të njohura në Amerikë. Oprah Winfrey prej vitesh tashmë është pjesë e ekraneve me emisionet e shumta, por dhe këshillat që jep, të cilat janë kthyer në frymëzim për shumë persona, veçanërisht gratë. Në gjithë këto vite punë nuk është habi që pasuria e saj të kapë vlerën e 3 miliardë dollarëve.

Është revista “Forbes”, e cila bazuar në të dhënat që ka për prezantuesen, ka publikuar shifrën marramendëse. Sipas prestigjiozes, Winfrey e shpenzon pasurinë e saj duke blerë prona të patundshme në tërë botën. Gjithashtu ajo shpeshherë çon me pushime miqtë, por dhe stafin me aeroplanin e saj privat.

Nuk kishte si në listën e shpenzimeve të Oprah të mungonin investimet në shëndetësi, si në kompanitë që prodhojnë produkte bio. 64-vjeçarja gjithashtu merr pjesë në fushata bamirësie, duke mos u kursyer në paratë që dhuron.

Prezantuesja e njohur i është përkushtuar punës dhe personave që e rrethojnë. Ajo ka vendosur të mos ketë fëmijë edhe pse është në një lidhje që nga viti 1986.

Klan Plus

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.