HBO Europe i jep dritën jeshile prodhimit për ‘Oblivious’

HBO Europe i ka dhënë dritën jeshile “Oblivious”, një dramë spiunazhi me gjashtë pjesë, e vendour në Republikën Çeke në fundin e 1980-ës.

Seriali me 6 episode, ka skenarist Ondrej Gabriel dhe do të drejtohet nga Ivan Zacharias i cili ishte gjithashtu pjesë e Wasteland që pati një sukses të jashtëzakonshëm.

HBO Europe, që shfaqi për herë të parë Wasteland dy vite më parë gjatë vesitvalit në Karlovy Vary, prezantoi serialin në një panel të dedikuar për rolin e HBO Europe në zbulimin dhe zhvillimin e seknaristëve në Europën Qendrore.

Kompania e produksionit dhe distribucionit ka prodhuar seriale origjinale në 9 territore të Europës Qendore, Skandinavisë dhe Spanjës që nga viti 2011 di “Shadows” në Rumani, “The Pack” në Poloni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.