Di Caprio dhe Pitt bashkë në një film

Vetëm Tarantino mund të bënte bashkë dy yje të Hollywoodit si Leonardo Di Caprio dhe Brad Pitt. “Once Upon a Time in Hollywood” titullohet filmi që do ketë protagonistë dy aktorët dhe kjo është fotoja e parë e dyve nga sheshxhirimi.

Filmi tregon një histori të ndodhur në Los Angelos në 1969, në kulmin e lëvizjes “Hippie” në Hollywood.

Rick Dalton, interpretuar nga DiCaprio,  ish-aktor i suksesshëm i një seriali televiziv dhe kundërfigura e tij, njëkohësisht mik prej vitesh, Cliff Booth, interpretuar nga Pitt, kanë vështirësi të depërtojnë në një Hollywood që nuk e njohin më, por Rick ka një fqinje shumë të famshme Sharon Tate, e cila vritet në mënyrë makabre në muajin e tete të shtatzënisë.

Filmi, që do të dalë në kinema më 9 Gusht 2019, ka një kast yjesh si Al Paçino, Burt Reynolds dhe  Dakota Fanning.

Tv Klan

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.