#IMAnëFestë | RTSH rezervon ditën e parë të 2017 për nostalgjikët e muzikës

Dalëngadalë po ju zbulojmë programacionin e televizioneve kryesore në vend gjatë ditëve të kulmit të festave.

Pa dyshim që për të gjithë Radio Televizioni Shqiptar ka qënë ekrani ku të gjithë përqëndroheshin natën e fundvitit po ashtu edhe më 1 Janar.

Për të gjithë nostalgjikët e muzikës vjen mbrëmja gala “Faleminderit për Muzikën” një natë ku në skenë do të ngjiten 10 kompozitorë me krijimet më të mira të cilët me notat e tyre shkruajtën botëkuptimin e filmave aq të dashur për të gjithë.
Mbrëmja Gala “Faleminderit për muzikën” të Dielën më 1 Janar ora 20:00 në TVSH dhe RTSH HD. Më poshtë spoti si vijon.