Infektimet nga COVID-19: Selaniku vazhdon ende me shifra të larta

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Njerëzit janë parë të rreshtuar përgjatë bregut të Selanikut për prova të shpejta të shpejtë të koronavirusit, në një foto të fundit.

Qyteti verior i Selanikut vazhdoi të raportojë numrin më të lartë të infeksioneve të reja të koronavirusit në vend të enjten, me më shumë raste sesa Athina, e cila ka rreth trefish popullsinë e saj.

Sipas shifrave të përditshme të botuara nga Organizata Kombëtare për Shëndetin Publik (EODY), Selaniku përbënte 774 të totalit në të gjithë vendin të së enjtes prej 3,227 rasteve të reja të koronavirusit. Kjo ishte më shumë se 646 raste të reja të Attica, e cila ishte gjithashtu e lartë për kryeqytetin grek.

Vala e dytë e pandemisë së koronavirusit ka qenë veçanërisht brutale në Greqinë veriore, me shpërthime të mëdha në disa rajone përveç Selanikut, duke përfshirë Serrat, i cili raportoi 156 raste të reja të enjten, Pella me 149 raste të reja, Drama me 112, Pieria me 103 dhe Halkidiki me 73.

Larisa në Greqinë qendrore gjithashtu po lufton, duke raportuar 155 raste të enjten, siç janë Imathia me 109 raste dhe Magnezia me 107.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!