Infektohet me Covid-19 Ardi Veliu, izolohet në shtëpi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Drejtori i Policisë së Shtetit Ardi Veliu është infektuar me Covid-19. Mësohet se Veliu ka marrë vesh sot rezultatet e tamponit dhe ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore. Ai ka shfaqur simptoma të Covid-19 dhe po merr trajtimin mjekësor në shtëpi.

Në vend të Veliut, drejtimin e policisë e ka marrë zv. Drejtori Albert Dervishi. Ky i fundit do të kujdeset përkohësisht për strukturën e policisë, derisa Ardi Veliu të shërohet.

Ditën e djeshme në vendin tonë është shënuar një rekord i numrit të rasteve të reja me Covid, ku janë konfirmuar pozitiv 786 persona dhe kanë humbur jetën 11 të tjerë. Në total në Shqipëri, kanë ndërruar jetë 637 pacientë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!