Ish producenti i dënuar për krime seksuale infektohet me koronavirus në burg

Ish-producenti i Hollywood-it, Harvey Weinstein, njëherësh i dënuar për sjellje të keqe seksuale, ka dalë pozitiv në testet për koronavirus.

Regjisori i famshëm Harvey Weinstein është dënuar me 23 vite burg me akuzën e përdhunimit të shkallës së tretë (marrëdhënie seksuale pa pëlqim me më pak se 17 vjeç) dhe për kryerjen e akteve seksuale shkalla e parë. Avokatët e tij janë zotuar se do ta apelojnë vendimin.

Sipas CNN, gjykatësi James Burke mund ta kishte dënuar atë nga minimumi 5 vjet dhe maksimumi 29 vjet.
Ai vendosi për 20 vjet burg për sulm seksual ndaj asistentes Miriam Hailey dhe 3 vjet për marrëdhënie seksuale jo konsensuale me aktoren Jessica Mann.

Autoritetet thanë se ai tani ndodhet në izolim.

Top Channel

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.