Kanal D-Drama, ja kur do të nis transmetimin kanali i serialeve turk në Tring

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kanal D-Drama dedikuar serialeve me te mira turke është gati të ndez sinjalin në platformën Tring.

Programacioni do të vijë në gjuhën shqipe dhe do të ketë 5 premiera të serialeve më të suksesshme turke çdo ditë.

Disa nga titujt e serialeve që do mund të ndiqni në programacionin e Kanal D Drama janë: Fatmagyl, Menekshe dhe Halili, Kuzey Guney, Dashuri e Ndaluar, Flake Pasioni, Dashuri bardh e zi, Hakmarrje e shumë tituj të pëlqyer nga publiku shqiptar por edhe seriale të pa transmetuar më parë në Shqipëri si Vatenim Sensin, Seref Meselesi, Gullerin Savasi, Gunesin Kizlari, Poyraz Karayel etj.

Kanali turk do të jetë i disponueshëm duke filluar nga 30 Marsi ekskluzivisht vetëm në Tring

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!