Ja cilët janë katër finalistët e The Voice of Albania 6!

Ka përfundon pak më parë mbrëmja gjysmëfinale e edicionit të gjashtë të ‘The Voice of Albania’.

Katër artistët të cilët siguruan biletën për mbrëmjen finale të ‘The Voice of Albania’ janë Anxhela, Lidia, Klinti dhe Lis.

Publiku votoi dhe vendosi se artistët të cilët meritojnë të jenë pjesë e finales janë këta, duke larguar automatikisht Mario dhe Shpendi. Trajneri Alban mbeti me Klintin në garë, ndërsa trajneri Xuxi nuk ka më asnjë artist në spektakël.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.