James Cordon pret të ftuarën e rradhës në “Carpool Karaoke” dhe me siguri të gjithë ju do ta ndiqni!

James Cordon padyshim është një prej personazheve më të njohur të ekranit por edhe për publikun shqiptar sidomos me formatin e tij “Carpool Karaoke” në Late Late Show, që prej kohësh ka ardhur në shqipëri nga televizionet si një kopje.

Më parë ju kemi informuar edhe për të ftuarit specialë të Cordon, por kësaj here ata nuk do të jenë shqiptarë (fatkeqësisht).
Christina Aguilera do të jetë një ndër të ftuarat në makinën speciale të James Cordon ku sëbashku do të “shkundin rrugët” duke na dhuruar emocione të papara.

Pjesë e formatit do të jenë edhe Allison Janney, Anna Faris, Kunal Nayyar dhe Iain Armitage të cilët do të shfaqen në befasi gjatë rrugëtimit të Aguilera dhe Cordon.
Late Late Show Carpool Karaok do të vijë si një program special i fashës “primetime” të Hënën e 23 Prillit në ekranin e CBS./IMA/
REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.