Kanal i ri në Digitalb Satelit

Platforma satelitore e Digitalb është pasuruar me një kanal të ri tematik.

Abonentet e kësaj platforme do të gjejnë të listuar në kanalin 62 Wedding Channel.

Kanali “Wedding Channel”, i cili ka nisur transmetimet dy vite me parë në platformën ABcom, është televizioni i parë dhe unik në llojin me një programacion 24/7 me radhë dedikuar ditës më të vecantë, martesës dhe tendencave më të fundit në këtë fushë.

Në këtë kanal transmetohet edhe reality shqiptar Lufta e Nuseve.

Wedding Channel transmeton në formatin HD.