Kaos, seriali i ri i Netflix që do të rrëfej mitologjinë greke me tone “dark”

Netflix ka porositur një serial të ri më titullin “Kaos”. Bëhet fjalë për një rintrepretim dark të mitologjisë greke, krijuar nga Charlie Covell (The End of the F***ing World). Përkrah autores tekevizive në zhvillimin e skenarit të serialit do të jenë edhe Nina Lederman, Tanya Seghatchian dhe John Woodward

Përshkrimi zyrtar i serialit, që do të përbajë 10 episode:

Një rrëfim i ri, dark dhe kontemporan, i mitologjisë greke, që do të eksplorojë temat e politikave gjinore, pushtetit dhe kriminalitetit.

Për momentin nuk janë komunikuar emra të tjerë të përfshirë në projekt. Seriali Kaos do të prodhohet nga All3Media dhe Brightstar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.