Kelvi Kadilli dhe Arjola Shehu në sezonin e ri në Ora News

Kelvi Kadilli dhe Arjola Shehu sezonin e ri do të jenë pjesë e Ora News.

Të dy prezantuesit kanë nënshkruar sot kontratën me pronarin e këtij televizioni, Ylli Ndroqi, ndërsa Kelvi ka ndarë lajmin me ndjekësit e tij në rrjetet sociale.

Kelvi Kadilli largohet kështu nga Top Channel ku drejtoi emisionin Pop Culture, ndërsa Arjola Shehu i ka përfunduar sezonin televiziv në Tv Klan.

Dy prezantuesit do të jenë pjesë e emisionit të mëngjesit.