Këtë muaj rikthehet “Lugina e Ujqërve”!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Seriali i njohur turk, i cili shënoi rekorde audience edhe në ekranin Shqiptar do të rikthehet përsëri pas shkëputjes së tij tepër të gjatë.

I njohur ndryshe si Kurtlar Vadisi, seriali këtë herë do të vijë me titullin “Kurtlar Vadisi Kaos” (Lugina e Ujqërve Kaosi).

Sipas producentëve gjatë këtij muaj, seriali pritet të rikthehet në ekranin e televizionit duke u transmetuar në TV8, por kjo mbetet ende në pikëpyetje derisa të arrihet marrëveshja mes tyre dhe vetë televizionit turk./IMA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!