Kjo është risia që Top Channel solli për këtë vit në ekranin shqiptar!

Luli dhe Lali janë dy personazhet më të rinj të televizionit shqiptar.

Të prezantuar në puntatën e parë të emisionit “E Diell”, Luli dhe Lali debutuan përballë Adelina Ismailit.

Ata realizuan ëndrrën e tyre qëlotë prekeshin nga diva e muzikës.