Klan Maqedoni zbulon logon

Pas blerjes së aksioneve të Art Channel në Maqedoni, në muajin maj të këtij viti, Kompania Mediatike Shqiptare Klan ka filluar me fazën e transformimit të kanalit duke prezantuar brandin e Klan Maqedoni.

Nga 14 Shtatori logo e Klan Macedonia është publikuar në faqen zyrtare të këtij televizioni.

Autori i logos së Klan Macedonia duket qartë që është frymëzuar nga ngjyrat e flamurit të këtij shteti dhe elementin e diellit.

Përpos logos Klan Macedonia ka hedhur online edhe website-in zyrtar klanmacedonia.mk