Konfirmohet sezoni i dytë i “Tu Si Que Vales Albania”

Tashmë të rejat e sezonit të ri televiziv i cili do të fillojë vjeshtën e ardhëshme, kanë filluar të dalin dalëngadalë. Ndërsa edhe për pak muaj, me fillmin e verës mbyllim këtë sezon, pyetje të shumta nga fansat e televizionit ngrihen dita ditës.

Me premierën e tij të parë Pranverën e 2015-ës, Tu Si Que Vales talent shoë në Vizion Plus, korri mjaft sukses dhe shikueshmëri realitivisht të madhe. InfoMedia Albania ka arritur të zbulojë se spektakli do të çeli siparin e tij të dytë në vjeshtë duke konfitumar sezonin e dytë të “Tu Si Que Vales Albania”

Tu Si Que Vales është një patentë e Endemol, e cila ka arritur të korri mjaft sukses në disa shtete të botës si Itali, Spanjë etj.

©EKSKLUZIVE e InfoMedia Albania // Justin Kasaj | Ndalohet kopjimi i ketij materiali pa autorizim