Krishtlindje 2015 | Shërbesat fetare të Krishtlindjeve drejtpërdrejt në RTSH

Tashmë është bërë traditë që edhe në Shqipëri, shërbesat fetare të katër besimeve fetare zyrtare në vendin tonë të transmetohen drejtpërdrejt në ekranin e Radio Televizionit Publik Shqiptar.

Duke filluar që nga mbrëmja e datës 24 Dhjetor 2015, në orën 23:30 do të bëhet lidhja direkte me Katedralen Katolike të Shën Palit në kryeqytet ku do të bëhet Mesha festive për nder të Lindjes së Krishtit.

Ndërkohë gjithashtu në mëngjesin e datës 25 Dhjetor ora 07:00, në rrjetin e RTSH do të zhvendoset në Katedralen Orthodhokse “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë ku do të transmetohet përsëri celebrimi fetar në festim të kësaj të kremteje kaq të madhe për besimtarët e Krishterë.

Info Media Albania, gjen rastin që t’ju urojë të gjithë besimtarëve të Krishterë dhe jo vetëm, Gëzuar Krishtlindjet!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.