“Kryeqyteti Abdylhamit”, nga nesër seriali i ri në Tv Klan me Nik Xhelilaj

Pas përfundimit të serialit turk “Mehmet Pushtuesi” nis rrugëtimin në Tv Klan dhe Klan HD “Kryeqyteti Abdylhamit”.

Filmi flet për vitet e fundit të pushtetit të Abdylhamit Han, perandorit më të fuqishëm Osman, në shekullin e XIX. Është një histori e vërtetë, për një sulltan të vërtetë. I zgjuari Sulltani Abdylhamit, sulltani më modern dhe inovator i të gjitha kohërave. Perandori i fundit për nga rëndësia (sulltani i 34-t) i një dinastie shumëshekullore.

Një prodhim madhështor, me një kast aktorësh të suksesshëm, që arrijnë deri në 500, ku veçojmë edhe aktorin shqiptar Nik Xhelilaj, apo të famshmen Songul Oden.

Nik Xhelilaj dhe Songul Oden

“Kryeqyteti Abdylhamit” një superprodhim i vitit 2017-19, nis transmetimin premierë në ekranin e Tv Klan dhe Klan HD nga data 7 Janar ora 21:00.

Marre nga tvklan.al