Lancohet data e sezonit të katërt dhe të fundit i 13 Reasons Why

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

13 Reasons Why, seriali i njohur për adoleshentë në Netflix tashmë do të mbarojë rrugëtimin e tij.

Netflix anoncoi se episodet e sezonit të katërt do të jenë të fundit për këtë serial përmes një video trailer.

13 Reasons Why tregon historinë e një grupi gjimnazistësh që përballen me vetëvrasjen e një shoqeje të klasës.

Episodet kanë zbuluar vazhdimisht abuzimin me substancat, përdhunimet dhe vrasjet.

13 Reasons Why rikthehet në Netflix më 5 Qershor.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!