Ledion Liço paralajmëron ceremoninë e martesës me Sarën?!

Sara Hoxha dhe Ledion Lico

“Live Mania” e Instagramit nuk ka lënë pas as moderatorin e Top Channel, Ledion Liço.

Në një bashkëbisedim me ndjekësit e tij, ai është shprehur se së bashku me të bashkëshorten e tij Sarën do të kryejnë ceremoninë e dasmës.

Së fundmi, mes tyre erdhi në jetë edhe një fëmijë duke krijuar kështu familjen e re.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.