Lule të Vetmuara – 16.10.2020 | Kemal fillon të to_rturojë Byshrën

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kemal po fillon të torturojë dhe Byshrën.
Songyl pas telefonatës së Selen shkon të takojë Gynejin që është i sëmurë.

Çfarë do të ndodhë kur të gjejë Sadullah vajzen e tij në dhomen e Gynejit?

Mesude arrin të çohet në këmbë.

Por ajo do të shokojë me një deklaratë që bën…

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!