Shpërthen COVID-19 në shkollën ‘Emin Duraku’ në TIRANË, infektohen 5 mësues dhe karantinohen 29 të tjerë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Tetë persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus nga stafi i shkollës ‘Emin Duraku’ në Tiranë.

Janë prekur nga koronavirusi 5 mësues dhe 3 punonjëse pjesë e kesaj shkollë.

Mësohet se 29 mësues janë karantinuar dhe sot iu është marrë tamponi dhe janë në pritje të rezultatit të tamponit.

Sakaq, bëhet me dije se 29 mësuesit që janë karantinuar, janë zëvendësuar me kolegë të tjerë. Në shkollën ‘Emin Duraku’ vijon mësimi normalisht.

Kujtojmë që ditët e fundit në vendin tonë është shfaqur një numër i lartë i të infektuarve me Covid-19.

Deri më tani 434 persona kanë humbur jetën nga koronavirusi, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve ka shkuar në 15.955.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!