PërPuthen: Produksioni pezullon Fjorelën nga emisioni; Tashmë Tean nuk do ta besoni

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Produksioni i “Për’Puthen” ka disa rregulla strikte me konkurrentët e saj, ku nuk tolerohen vonesat në program.

Por Fjorela e ka thyer këtë rregull dhe produksioni përkohësisht e ka pezulluar. Kështu u shpreh moderatorja Bora Zemani në fillim të transmetimit të kësaj të enjteje.

Ndërkohë Tea u rikthye në emision. Ajo ka munguar për disa ditë për shkak të një ndërhyrjeje të balonit gastrik, e cila ka në fokus humbjen në peshë. Tea u shpreh se ndihet mirë dhe se shpreson që të humbasë maksimumi 10 kilogramë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!