Lule të Vetmuara – 17.10.2020 | Gynej i propozon Songylit për martesë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Xhemre vjedh motorin e Toprakut dhe së bashku me Serkanin vihen në ndjekje të Kemalit.
Por të dy do ta pesojnë keq. Çfarë do të bëjë Kemal me ata?
Gynej i propozon Songylit për martesë.
Zehra nga ana tjetër i ndihmon ata të flasin me njëri-tjetrin. Çfarë loje po luan ajo kësaj here?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!