Sherr në “Hell’s Kitchen”, konkurrentët kapen me duar

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Indriti dhe Ergisa janë përfshirë në një debat të nxehtë me njëri-tjetrin që ka përfunduar deri në shtyrje e kapje duarsh.

Për disa minuta ato kanë denigruar në fyerje e shtyrje me konkurrentët e tjerë që kërkonin t’i ndanin.

“Mua s’ma ha fare kush je ti,” është dëgjuar t’i thotë Ergisa, ndërkohë që Indriti herë pas here e shtynte dhe i drejtonte kartopecetën drejt fytyrës si për t’i gjuajtur.

“Ai është baba, është familjar, ka vajza, dhe duhet ta mësojë që vajzat nuk gjuhen me duar, por me trëndafila,” tha Ergisa.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!