Pas një pritje relativisht të gjatë më në fund Marvel’s Inhumans vjen me trailerin e parë të serialit të shumëpritur i cili do të transmetohen në sezonin e ardhshëm 2017-2018.

MARVEL’S INHUMANS – NË ABC

Seriali është i bazuar në garën mbinjerëzore ku miksohen komikët më famshëm të Marvel dhe ndjek familjen mbretërore jo humane që përbëhet nga Black Bolt (Anson Mount), Medusa (Serinda Swan), Maximus (Iwan Rheon), Karnak (Ken Leung), Gorgoni Eme Ikwuakor) dhe Crystal (Isabelle Cornish).
Por kjo nuk është familja e përsosur dhe e lumtur. Thelbi i dramës është e përqëndurar tek grindjet midis mbretit të heshtur të  Black Bolt dhe vëllait të tij Maximus, i cili dëshiron të largohet nga bota e tyre dhe të kthehet në Tokë./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.