Seriali “Medcezir“, që ka filluar të transmetohet në vitin 2013 në kanalin STAR TV TURKEY, po ndiqet suksesshëm duke arritur rezulte rekord në shikueshmëri.

“Medcezir” është i bazuar në serialin e njohur amerikan “The O.C.” Aktorët e perfshire ne cas-in e serialit turk janë të njohur për publikun shqiptar si Serenay Sarikaya (seriali LALE), i cili është transmetuar në KTV , Barış Falay (seriali “EZEL” dhe seriali ” Shamikuqja”) të transmetuar në TV KLAN.

Ky serial nuk ka kaluar pa u vënë re edhe nga publiku shqiptar i apasionuar pas serialeve turke, të cilët kanë zgjedhur ta ndjekin në STAR TV.

Sezoni i parë i “Medcezir” filloji transmetimin në Shtator të 2013 dhe përfundoi me episodin final në 13 Qershor 2014, ndërsa sezoni i dytë ka filluar në 12 shtator po në Star TV.

Për ata që dëshirojne ta ndjekin nëpërmjet internetit mund të shikoni në livestreaming Star TV në Zona IMA TV

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.