Mediaset dhe Vivendi drejt një marrëveshje bashkëpunimi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Një marrëveshje midis Mediaset dhe Vivendi aksionerit më të madh tani konsiderohet si një mundësi.

Të dy gjigantët mediatikë janë përfshirë në një mosmarrëveshje ligjore për një kohë të gjatë për shkak të drejtimit dhe zgjerimit evropian të Mediaset.

Reuters konfirmoi të Mërkurën që të dy po punonin për një marrëveshje të mundshme që do të zgjidhte kontraditat midis të dyve..

Dy gjigandët mediatik kanë në mosmarrëveshje për planet e Mediaset për një kompani të regjistruar në Hollandë nga e cila do të drejtohej sipërmarrje e re mediatike paneuropiane.

Vivendi zotëron 29% të aksioneve në Mediaset, të cilat kompania e mbështetur nga Berlusconi i konsideron si armiqësore.

Një mosmarrëveshje ligjore midis të dyve mbi një ndërmarrje të përbashkët të falimentuar vazhdon, megjithëse Reuters beson se Mediaset mund të jetë i përgatitur ta mbyll njërin sy.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!