Mediaset Spain publikon të ardhurat dhe statistikat e audiencës për 2016

Mediaset Spain ka bërë me dije të ardhurat financiare të mbledhura gjatë vitit të kaluar 2016.

Sipas të dhënave kompania ka marrë një përfitim prej 175,7 milion euro ose 5,7% më tepër se viti i kaluar.

Ndërkohë Mediaset Spain rradhitet si platorma më e ndjekur nga shikuesit me një share prej 30,2% në ulje nga 2015. E dyta rradhitet Atresmedia me 27,1% share e cila ka rritje të audiencës nga viti i kaluar. Në vendin e tretë është klasifikuar TVE, televizioni publik spanjoll me një rritje tepër të vogël audience së 2015.

Ndërkohë kategoria e kanaleve falas është më e ndjekura. Përsa i përket shikuesve nëpërmjet platfomave VOD të transmetuesve në Spanjë, Mediaset triumfon sërish.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.