The Batman: është zyrtare, Matt Reeves do të jetë regjizor dhe producent i filmit

Më në fund, pas thashethemeve dhe spekulimeve të ditëve të fundit dhe mbylljes së negociatave, është bërë zyrtare: Matt Reeves është regjizori dhe bashkë-producenti i The Batman, filmi dedikuar super heroit të interpretuar nga Ben Affleck, prodhuar nga Warner Bros.

Lajmi është konfirmuar nga presidenti i studios së filmit Toby Emmerich, i cili është shprehur pozitiv dhe entuziast për përfshirjen e Reeves në drejtimin e aventurës së re të Batman.

Ndërkaq edhe Matt Reeves e ka mirëpritur ftesën dhe është ndjerë i nderuar që i është besur një film me protagonist një nga personazhet më të dashura të fëmijërisë së tij.

Matt Reeves është i njohur si regjizor i filmave si The Pallbearer (1996), Cloverfield (2008)
Blood Story (Let Me In) (2010), Apes Revolution – Dawn of the Planet of the Apes (2014)
dhe The War for the Planet of the Apes (2017).

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.