Meral arrestohet për zhdukjen e Kaderit, këtë javë në “Lule të vetmuara”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ezhder mëson se Meral nuk është mbesa e vërtetë e Sadriut dhe ka mashtruar. Gjithashtu edhe Sadri e mëson këtë dhe pëson goditje. Ai ndërron jetë në duart e Kaderit pa mundur t’i thotë asaj të vërtetën. Meral bëhet trashëgimtarja e të gjithë pasurisë së Sadriut.

Mes Meralit dhe Kaderit hapet një luftë. Songyl dyshon se Gynej e tradhton më Harikan dhe ndahet prej tij.

Serkan dhe Defne bëhen trashëgimtarë të pasurisë së xhaxhait të tyre.

Për të mos humbur pasurinë Ezhder dhe Maxhide bëjnë një plan të tmerrshëm. Ezhder zhduk Kaderin dhe ia lë fajin Meralit. Meral arrestohet nga policia.