Meryem Uzerli, një nënë e përkushtuar pas së bijës Lara | FOTO

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Edhe pse ajo ishte shtatzënë kur i dashuri i saj Can Ates vendos ta braktisë, aktorja Gjermane e njohur si Hyrremi tek “Sulejmani i madhërishëm”, vendos ta sjellë në jetë fëmijën e saj, të cilën e quajti Lara. Aktorja së fundmi ka postuar disa foto me të bijën në llogarinë e saj në Facebook, ku të dyja duken tepër të lumtura, dhe Meryem tepër e përkushtuar pas Larës, të cilës i kushton asaj edhe kohën më të madhe. Lara tashmë është rreth 3 vjeçe, me tipare të bukura e një fytyrë rrezëllitëse si e ëma.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!