Meyrem Uzerli “zbarkon” në Vizion Plus

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pas startimit të tij disa muaj më parë në platformën Tring, Mbretëresha e Natës, seriali turk me protagoniste aktoren gjermano-turke Meyrem Uzerli, e njohur si Sulltanesha Hyrrem në Sulltani i Madhërishëm, vjen edhe në Vizion Plus.

“Mbretëresha e Natës”, seriali mbi jetën e një vajze dhe pasionin e saj për të gjetur dashurinë e vërtetë dhe perfekte.

Selin, vajza e parfumeve që bie në dashuri me turistin turk, Kartall. Një dashuri e çmendur, ditë pasionante në çift dhe një premtim që nuk mbahet. Një martesë e fshehtë dhe një fëmije që vjen në jetë. A do të takohen Kartall dhe Selin pas ndarjes? A do të jetë aq e forte dashuria e tyre sa të ribashkohen? A do të mësoje Kartalli se është babai i djalit të Selin? A do ti bashkojë sërish fati të dy?

Mbretëresha e Natës do të startojë më 28 Nëntor në ekranin e Vizion Plus HD.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!