Momentet e tërmetit në ambientet e Report TV

Lëkundjet e forta të tërmetit në Tiranë ka vendosur në panik të gjithë qytetarët po ashtu edhe gazetarët dhe stafin e televizionit Report TV që kanë qënë në momente pune gjatë momentit të rënies.

Televizioni vetë sjell pamjet nga kamerat e sigurisë gjatë rënies së tërmetit ku stafi duket se e ka menaxhuar mirë situatën duke dalë në shpejt nga ambientet e Report TV.