Ne na sjellin edhe orë me diamante, po Shqipëria çfarë dhuron? Rama modest: Kam kollajllëkun e librit tim

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë për moderatorin Blendi Fevziu, duke i treguar këtij të fundit edhe dhoma të reja të Kryeministrisë. Pasi kanë parë gjithë dhuratat që liderët e vendeve të tjera i kanë dhënë Shqipërisë, Fevziu ka pyetur kreun e qeverisë se çfarë dhuron vendi ynë si shkëmbim.

Rama u shpreh se zgjidhen gjëra të thjeshta dhe që përfaqësojnë vendin, por në të shumtën e rastave është libri i pikturave të tij.