“Netflix” do të transmetojë dokumentarin “Connected” të Hernan Cattaneos

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Gjatë katër netëve DJ dhe producenti i njohur solli një ëndërr të tij në jetë, ndërsa ai u ngjit në skenën e madhe me një orkestër të plotë, e dirigjuar nga Gerardo Gardelin dhe katër këngëtarë të ftuar: Richard Coleman, Leandro Fresco, Oriana Favaro dhe Josefina Silveyra.

Martin Keledjian luante violonçelin dhe Mercurio kitarat kryesore. Pas stendës së miksimit, Oliverio Sofia, Baunder dhe Zukeri ndihmuan artistin argjentinas gjatë këtyre shfaqjeve, që paraqitën muzikë elektronike nën një prizëm tjetër.

“Connected” i Hernan Cattaneos u drejtua nga Milton Kremer dhe do të jetë në dispozicion për t’u transmetuar përmes “Netflix”-it nga një marsi 2021.

Burimizeri
Artikulli paraprakQeveria rishikon buxhetin 2021, rrit të ardhurat me 90 milionë $
Artikulli tjetërKu u bazua autori i logos së Klan News për identitetin e televizionit të ri informativ